Hlavní obsah

Strkat ruku do lví klece se nevyplácí

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strkat jakoukoliv část svého těla skrz mříže, za kterými jsou lvi, je poměrně velký hazard. Většině lidí to není třeba vysvětlovat, velšský ragbista Scott Baldwin mezi ně ale nepatří. Spolu se svými spoluhráči neodolal a v jihoafrickém lvím útulku si pokusil pohladit odpočívající krále pouště.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rugbista Baldwin se přesvědčil o tom, že strkat ruku do lví klece se nevyplácíVideo: AP

 
Článek

Tým Swansea Ospreys byl minulý týden v Jihoafrické republice kvůli zápasu s týmem Toyota Cheetahs. Hráči si pobyt ve městě Bloemfontein ještě před zápasem zpestřili návštěvou útulku pro lvy. Ještě s několika svými kolegy neváhal a vyhřívající šelmy si začal hladit.

Jakmile Baldwin začal jedno ze zvířat drbat na hlavě, lev se po něm ohnal a kousl ho do ruky. Je pravděpodobné, že šlo jen o varovné gesto, u divokých šelem to ale nikdy nemůžete říci s jistotou.

Baldwin naštěstí stihl ruku včas stáhnout a neutrpěl vážnější zranění. Přesto Baldwin zápas svého týmu strávil na šití v nemocnici. Velšští Ospreys utkání prohráli, ale jeho hráči si domů odvezli mnohem cennější lekci: Strkat ruku do lví klece se nevyplácí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám