Hlavní obsah

Americký pár odmítl doporučený potrat, k pěti dětem jim přibyla siamská dvojčata

Manželům ze Severní Karolíny se začátkem září narodila siamská dvojčata. Ačkoliv jim lékaři kvůli vysokému riziku doporučovali potrat, dvojice tuto možnost důrazně zamítla. Manželský pár se v současné době těší už ze sedmi dětí. Podle britského deníku Daily Mail, který o události informoval, se dvojčatům daří dobře.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Když se Heather Kroegerová se svým manželem Jasonem dozvěděli, že se jim mají narodit siamská dvojčata, ani chvíli nad lékaři doporučovanou interrupcí nepřemýšleli.

„Potrat jsme ihned zavrhli. Tyto děti nám byly dány z nějakého důvodu a my je musíme chránit,“ řekl Kroeger pro server Fox19.

Chlapci Elijah a Isaac se narodili v nemocnici v Cincinnati a podle jejich otce se jim daří lépe, než se předpokládalo. Jejich spojení se však nachází v oblasti hrudníku, což by v případě oddělení vyžadovalo extrémně rizikovou operaci.

Rodina se se svým příběhem podělila na crowdfundingovém serveru GoFundMe, kde jim lidé mohou finančně pomoci s výdaji nutnými pro speciální potřeby a lékařskou péči.

Zatímco Kroegerová zůstává v nemocnici v Cincinnati s novými rodinnými přírůstky, její manžel se vrátil zpět do Severní Karolíny za prací.

Reklama

Výběr článků

Načítám