Hlavní obsah

Mladíka zatkli za jízdu pod vlivem drog, spolujezdkyně ukrývala v ústech marihuanu

Policie v americkém okrese Van Buren ve státě Michigan v neděli zadržela řidiče za jízdu pod vlivem drog. Při kontrole vozidla strážníky překvapila spolujezdkyně, která měla podle Daily Mailu ústa naplněná marihuanou. Aby toho nebylo málo, kousek opodál se ve stejný okamžik odehrála nehoda dvou automobilů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Sedmnáctiletý mladík byl zatčen poté, co jej strážníci přistihli při kouření marihuany za volantem. Vedle řidiče seděla osmnáctiletá dívka z vesnice Lawrence, která podle policistů něco jedla. Když však po chvíli otevřela ústa, vypadlo z nich velké množství marihuany.

Chlapec z městečka Watervliet nekladl odpor a policii přiznal, že užil marihuanu. Za jízdu pod vlivem drog skončil ve věznici. Dívku policisté propustili, za držení marihuany se však musí dostavit k soudu.

Podle místních úřadů se na stejném místě při zatýkání mladíka stala nehoda dvou osobních automobilů. Nepozorný řidič narazil do vozu jedoucího před ním.

Čtyřicetiletý muž, jenž nehodu způsobil, byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice. Pasažéři automobilu, do kterého řidič zezadu narazil, vyvázli bez zranění. Podle serveru MLive se ve voze nacházelo jednoroční dítě.

Reklama

Výběr článků

Načítám