Hlavní obsah

Polsko si získaly královské děti. Malý princ se po přistání roztomile nudil

Novinky, tcs

V pondělí zavítal do Polska patrně nejsledovanější královský pár současnosti, britský princ William s vévodkyní Kate. Na oficiální návštěvu přicestovali i se svými ratolestmi, tříletým Georgem a o rok mladší Charlotte. Vítání na letišti ale bylo pro malého George příliš dlouhé a svou netrpělivost dával náležitě najevo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nudící se princ George na sebe strhl pozornost při příletu do PolskaVideo: Reuters

 
Článek

Chlapec z královské rodiny, který v sobotu oslaví své čtvrté narozeniny, příliš nechápal, proč musí všichni postávat u letadla. Znuděně si kopal nohama, dokud mu otec nevysvětlil, že musí ještě chvíli počkat. I tak na sebe chlapec strhl pozornost kamer.

Obě děti Polsko uchvátily. Pozornosti se těší zejména Georgeova sestřička Charlotte, která je podle polských novinářů jednoduše okouzlující. Na nudu si ale během krátkého pobytu děti stěžovat asi nebudou. V paláci Belweder, kde bude návštěva ubytována, totiž hostitelé připravili spoustu hraček, a dokonce i skluzavky.

Vévoda s vévodkyní přicestovali na čtyřdenní návštěvu Polska a Německa. Mimo jiné mají v plánu navštívit bývalý koncentrační tábor Stutthof a Evropské centrum Solidarity v Gdaňsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám