Hlavní obsah

Muž už 25 let pojídá větve stromů

Novinky, Barbora Sirová

Hodně zvláštní závislostí trpí muž z Pákistánu, který denně spořádá několik větví různých druhů stromů. Do svého jídelníčku je zařadil proto, aby ušetřil na běžném jídle z obchodu. Během chvíle zvládne schroustat větévku včetně listů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž je závislý na pojídání větviček a listíVideo: Caters News, AP

 
Článek

Padesátiletý Pákistánec Mahmúd Butt se živí dřevem stromů už 25 let. Začalo to tím, že jeho rodina neměla na pořádné jídlo. „Byli jsme strašně chudí,“ přiznává. „Myslel jsem, že bude lepší jíst dřevo než žebrat,“ nechal se slyšet Mahmúd. A co řekl, také udělal.

Když už se větvemi živil pár let, podařilo se Mahmúdovi najít práci. Přepravuje z místa na místo různé věci. Nakládá je do vozíku taženého oslem. Cestou se vždycky zastaví u nějakého toho stromu, dá si obligátní svačinu v podobě několika větví a pokračuje v cestě, vypověděli místní.

Za vydělané peníze by si už mohl dovolit pořádné jídlo. Podle jeho slov pro Caters TV se ale za ty roky stal na pojídání dřevin závislý. Rád okusuje třeba fíkovník banyán.

Podle všeho nebyl za celý svůj život Mahmúd ani jednou v nemocnici a jeho závislost nemá žádný prokazatelný negativní vliv na jeho zdravotní stav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám