Hlavní obsah

Zloděj se zasekl na plotě ve značně nezáviděníhodné pozici

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi snadnou práci se zpacifikováním zloděje měli policisté v arizonském Tucsonu. Zadržený muž si totiž při útěku počínal tak nešikovně, že zůstal viset z plotu za kalhoty, a navíc ještě hlavou dolů.

Foto: Jesse Sensibar, Kristin Woodall

Zloděj zůstal bezmocně viset hlavou dolů z plotu.

Článek

Muže visícího bezmocně z plotu vyfotil v pátek Jesse Sensibar, který jel v tu chvíli zrovna okolo. Chtěl mu pomoci, ale na místě se o pár okamžiků později objevila dvě policejní auta.

„Když jsem se o čtvrt hodiny později vracel stejnou cestou, seděl spoutaný na zadním sedadle,“ vysvětlil Sensibar v příspěvku na Facebooku. Jeho fotka od té doby obletěla celý svět.

Policie případ pro média nekomentovala, ale mluvčí školního obvodu Tucson Unified School District pro Tucson News potvrdila, že muž vnikl neoprávněně do jedné ze škol. Tam ho spatřil zámečník, který ho vyplašil, načež se zloděj dal na útěk. Zbytek příběhu víc než dostatečně ilustruje Sensibarova fotografie.

Reklama

Výběr článků

Načítám