Hlavní obsah

Medvěd udělil lekci nezodpovědným turistům na safari

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Nezodpovědnost některých turistů nezná mezí. A to i v místech, která pro ně mohou být nebezpečná. Koncem února nerespektovala posádka auta bezpečnostní pokyny na safari v Pekingu a málem na to doplatila. Do jejich vozu se totiž začal dobývat medvěd, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se dobýval do autaVideo: Reuters

 
Článek

Incident natočila kamera ve vozidle jednoho z dalších návštěvníků parku Badaling Wildlife World. Záběry zachycují kolonu vozů projíždějících mezi skupinou medvědů. Jeden z nich se přitom opřel o osobní auto a snažil se přes okénko dostat dovnitř.

I přes to, že všude visely cedule s upozorněním, aby turisté nevystupovali z aut ani nestahovali okna, posádka bílého vozidla to udělala a dokonce začala medvědy krmit, uvedla na sociální síti svědkyně.

Ve stejném parku se stala v roce 2016 podobná událost, která ale skončila tragicky. Turisté rovněž neuposlechli varování a opustili svůj vůz, jednoho přitom zabil tygr, druhého zranil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám