Hlavní obsah

Otcové tančící na hodině baletu se svými dcerkami dojali celý svět

Novinky, dov

Video, ve kterém v tanečním studiu vedle malých dívenek poskakují jejich otcové a pokoušejí se o ladné baletní pohyby, obletělo svět a má milióny diváků. Tohle jsou bezesporu ti nejlepší tátové na světě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tatínkové tančili na hodině baletu se svými dcerkamiVideo: Reuters

 
Článek

Ať už máte jedno, nebo klidně i pět dětí, chlapce či dívky, být otcem není vůbec lehká věc. Mnozí tatínkové přiznávají, že nejsou zrovna žhaví podnikat všechny aktivity s vyrůstajícími dcerkami. Přece jen by každý z nich nedal automaticky přednost baletu například před fotbalovým zápasem. Ovšem v americké Filadelfii předvedla skupina otců, že i tátové se s chutí dokážou pustit do společné zábavy se svými dcerami.

Na svátek svatého Valentýna natočilo taneční studio ve Filadelfii dva klipy, ve kterých se otci aktivně účastnili hodiny baletu po boku svých dítek. Baletní střevíce by se nejspíš pro každého z nich nenašly, ovšem někteří z nich se neváhali obléct alespoň do sukének. A dcerky rozhodně svými výkony nezahanbili.

Záznamy z netradiční hodiny vidělo na Instagramu a Facebooku tanečního studia více než 30 miliónů lidí a ti jsou nadšeni. Jestli jste někdy hledali radu, jak být dobrým otcem malé slečně, tak tady máte lekci od pravých expertů. Pánové a jejich baletící dcerky měli na sociálních sítích obrovský úspěch, a dostali proto i nabídku, aby se objevili se svým tanečním vystoupením i v živém vysílání televizní stanice FOX News.

Reklama

Výběr článků

Načítám