Hlavní obsah

Studentka prodává pozitivní těhotenské testy, kupci se hrnou

Na to, jak využít své těhotenství k slušnému přivýdělku, přišla jedna studentka na Floridě. Zájemcům přes internet nabízí prodej pozitivního těhotenského testu. O kupce nouzi nemá, tvrdí, že si takto denně přijde na 200 dolarů (5 200 korun).

Foto: Profimedia.cz

Žena s těhotenským testerem

Článek

„Studuji na bakalářku a ty peníze potřebuji,“ řekla stanici WJAX-TV mladá žena, kterou televize nejmenovala.

Na to, že by mohla prodávat testy, které budou ukazovat na těhotenství ženy, přišla, když se snažila najít práci, u níž by skloubila své těhotenství a studijní závazky. Své testy prodává po 25 dolarech (650 korun), občas dá slevu a nabízí dva za 35 dolarů (910 korun).

„Ať už to použijete jako žertík pro vlastní pobavení, k vydírání ředitele firmy nebo proti komukoliv, s kým máte poměr - je mi to úplně jedno. Na nic se neptám. Vy něco chcete, a já to za peníze dodám,“ napsala studentka v úspěšné inzertní nabídce, která podle právníka a bývalého pracovníka FBI Dalea Carsona není nezákonná.

Fenomén je znám i v Česku

Přitom to není poprvé, kdy v USA někdo nabízí testy ukazující na těhotenství, před třemi lety je podle serveru New York Daily News prodávala jedna žena z Buffala. Fenomén je rozšířen i v Evropě, zaznamenán byl i v Polsku a České republice.

Anketa

Koupili byste si pozitivní těhotenský test?
Ano
8,1 %
Ne
91,9 %
Celkem hlasovalo 1498 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám