Hlavní obsah

Dron jako pomocník v kuchyni? Víc škody než užitku

Novinky, mšv

Spousta lidí v kuchyni používá spotřebiče usnadňující život. Pokud máte přebytek peněz a rozhodnete se pořídit si dron, využití pro něj najdete jistě i mimo natáčení. Třeba právě v kuchyni. Vrtule nasekají bylinky, nakrájejí zeleninu a se správnými nástavci třeba ušleháte i vejce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jak uvařit s dronemVideo: Reuters

 
Článek

Americká firma Autel Robotics jeden takový návod, jak lze dron využít v kuchyni, zveřejnila. Manipulace je sice trochu složitější, ale možná. Je však jisté, že ve výsledku tenhle nezvyklý spotřebič nadělá víc škody než užitku. Jistě, vrtule se dají použít třeba k nasekání petržele, ale je třeba počítat s tím, že petržel bude třeba i na stropě, na podlaze, po zdech… Zkrátka úplně všude.

Kreativní ředitel společnosti Dave Crosby agentuře Reuters řekl, že jejich instruktážní video velmi dobře ukazuje, jak se dá s dronem v kuchyni manipulovat. „Samozřejmě neospravedlňujeme následky po takovém vaření. Až do dvou hodin ráno jsme odstraňovali mrkev a petržel ze zdí a stropu,“ uvedl Crosby s úsměvem. Dodal, že podobné věci by lidé doma asi zkoušet neměli.

Reklama

Výběr článků

Načítám