Hlavní obsah

Provokovat lvici se muži nevyplatilo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láhaur

Pákistánec Sikandar Ali z Láhauru ve středu pozval svého kamaráda, aby se k němu přišel podívat na jeho lvici. Zvědavý přítel se ale nespokojil jen s pouhým pohledem na šelmu. Rozhodl se, že si zvíře pohladí, uvedla agentura Caters News. To však neměl dělat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lvici došla trpělivost a na otravného muže zaútočilaVideo: Caters News, AP

 
Článek

Když muž přišel k Alimu, třináctiměsíční lvice Samba ležela v poklidu na zemi a hrála si se svým vodítkem. Aliho kamarád se ale okolo ní začal motat ve snaze sáhnout si na ni. Jenže Sambě po pár okamžicích došla trpělivost a po narušiteli svého klidu vystartovala. Opakovaně se snažila na něj skočit, což se jí nakonec povedlo, naštěstí se ale nikomu nic nestalo.

„Mám Sambu od doby, kdy jí bylo jen pár týdnů. Prosil jsem svého kamaráda, aby byl opatrný a moc se k ní nepřibližoval. Jenže on ji znervóznil a to bylo důvodem, proč na něj zaútočila,“ popsal majitel Samby.

Poklidné soužití

Lvice žije na pozemku u Aliho domu a kromě něj se o ni stará i ošetřovatel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Samba žije se svým majitelem v přátelském vztahu Zdroj: AP/Caters NewsVideo: Caters News, AP

„Nejsou s ní žádné problémy. Překvapilo mě, že po něm šla. K ostatním mým přátelům se takto nikdy nechovala,“ dodal Ali. Jeho přítel se pak nechal slyšet, že to bylo naposledy, co se pokusil Sambu pohladit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám