Hlavní obsah

Muž vlezl do výběhu k pandě, ta ho povalila na zem a dala se s ním do zápasu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lekci o síle zdánlivě neškodné pandy dostal jeden mladý Číňan, který vlezl v zoologické zahradě v Nan-čchangu do výběhu k tomuto zvířeti, aby se předvedl před děvčaty. Šelma ho složila na zem a mladík měl co dělat, aby se dostal z jejího sevření.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Panda se dala s vetřelcem do zápasuVideo: Reuters

 
Článek

Číňan podle místních médií přelezl 1,3 metru vysoký plot a přeskočil tři metry hluboký příkop bránící pandě v útěku.

Na záběrech z bezpečnostní kamery je vidět, že 12letý samec jménem Mej Ling v tu dobu nejspíš spal. To se ale změnilo ve chvíli, kdy se mladík k pandě přiblížil a pokusil se jí sáhnout na hlavu. Mej Ling se probral a na lidského vetřelce se okamžitě vrhl. Ke svému animovanému druhovi z filmu Kung-fu panda měl sice daleko, ale šel zkušeně po nohou a po chvíli muže povalil.

Mladíkovi už bylo v tu chvíli  jasné, jaké chyby se dopustil, a pokoušel se ze scény rychle zmizet. Měl s tím ale opravdu hodně práce, protože 120kilová panda ho pevně držela. Nakonec se mu to podařilo a kromě výběhu opustil bleskově i samotnou zoo.

„Ten mladý muž odešel ze zoo okamžitě poté, co se dostal z výběhu, a tak jsme ho nezastihli,“ uvedl podle webu ABC News Kchuang Chua-ming z vedení zoo v Nan-čchangu.

Podle tohoto manažera měl muž štěstí, že si s ním panda chtěla jen hrát. Mohlo to totiž skončit i vážnými zraněními. Takto si z až příliš blízkého setkání odnesl jen roztrhané kalhoty.

Reklama

Výběr článků

Načítám