Hlavní obsah

Muž zinscenoval zatčení přítelkyně, aby ji mohl požádat o ruku

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasická žádost o ruku přišla Rumunovi Vladovi Lungu asi moc okázalá. Rozhodl se, že pro svou přítelkyni přichystá zážitek, na který asi do smrti nezapomene - falešné zatčení policejním komandem v kuklách. Vystrašená žena se nezmohla ani na slovo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Začalo to jako každá jiná jízda autem, Vlad a jeho přítelkyně Alexandra projížděli okolím města Brašov. Najednou zastavila před autem policejní dodávka, ze které vyšli tři maskovaní muži. Ohlásili, že potřebují prohledat auto. Poté vytáhli Alexandru ven a donutili jí lehnout si na zem. „Znáte tohoto muže? Víte, co má v kufru?“ křičel jeden z nich.

Žena byla zmatená a vystrašená a nedokázala říct ani slovo. Poté ji jeden z falešných policistů zvedl a dovedl jí k autu, aby se mohla do otevřeného kufru podívat. Spatřila však svého přítele, jak klečí a v ruce drží prsten. Když si Alexandra uvědomila, o co tu skutečně jde, tak se rozplakala. „Vezmeš si mě?“ zeptal se Vlad. A Alexandra velmi tiše odpověděla ano.

Scénu natáčel Vladův kamarád, který video poté umístil na internet, kde získalo přes milión zhlédnutí za jediný den. Celá inscenace byla legální, na falešné dodávce bylo dokonce napsáno Polita místo Politia, jelikož zákony v zemi zakazují používat na zadních částech osobních vozů označení policie či ambulance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám