Hlavní obsah

Únosce se pokusil odtáhnout dívku z obchodu, zachránila ji matka

Dramatické okamžiky se odehrávaly v úterý v jednom obchodě na Floridě. Únosce si tam vyhlédl 13letou dívku a pokoušel se ji odtáhnout ven. Včas ale zasáhla matka, která svou dceru osvobodila ze spárů únosce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Matka zachránila v obchodě svou třináctiletou dceru před únosemVideo: Reuters

 
Článek

Situaci v obchodě ve městě Hernando zachytily bezpečnostní kamery. Na videu, které po incidentu zveřejnilo na svém facebookovém profilu místní policejní oddělení, je vidět muž tlačící nákupní košík.

Po chvíli zastavil v uličce a odešel stranou za jeden z regálů. Následně se objevil v záběru již s dívkou, kterou táhnul po zemi. Okamžitě na něj vystartovala dívčina matka, jež se snažila svou dceru osvobodit.

To se jí po lítém boji nakonec podařilo, načež se muž, později identifikovaný jako 30letý Craig Bonello, pokusil uprchnout. Na parkovišti ho ale zadržel policista Jonathan Behnen, který byl v tu chvíli mimo službu.

„Za deset let ve službě jsem nic podobného neviděl. On se to dítě opravdu pokusil unést před zraky všech v tom obchodě,“ uvedl v prohlášení k incidentu policista Craig Callahan.

Ženě ani její dceři se nic nestalo. Bonello, který má už několik záznamů v trestním rejstříku, byl zatčen a čelí obviněním z pokusu o únos a zneužití dítěte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám