Hlavní obsah

Řidič autobusu se nevešel pod most. O metr

Novinky, vps

Jen těžko pochopitelnou nepozornost předvedl v pondělí v australském Melbourne řidič autobusu, který ignoroval varovné cedule a signály a narazil do mostu, pod nějž se nemohl vejít. Autobus byl totiž o dobrý metr vyšší.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu se nevešel pod mostVideo: Reuters

 
Článek

Řidič narazil do mostu v poměrně velké rychlosti, došlo tak k značnému poškození vozidla. Jako zázrakem však řidič ani nikdo ze 14 pasažérů neutrpěli vážná zranění, ale „pouze“ modřiny a řezné rány.

Policie již začala nehodu vyšetřovat, v centru její pozornosti je samozřejmě řidič autobusu. Svědci a místní obyvatelé nechápou, jak mohl do mostu narazit.

Foto: Stringer, Reuters

Hasiči vyprošťují pasažéry z havarovaného autobusu

„Pořád tu něco máme s náklaďáky, padají z nich věci. Ale tohle to posouvá na novou úroveň. Nechápu, jak ten most mohl trefit. Bylo docela jasné, že pod ním neprojede,“ uvedl pro web australského listu The Age Ramsey Melhem, který nedaleko mostu pracuje jako prodejce aut.

Krátce po nehodě se na místě objevil muž, který na autobusu přelepil logo společnosti.

„Když jsem viděl, že nikam neodbočuje a míří přímo na most, začal jsem troubit,“ uvedl svědek Nick Alexander, který jel v inkriminovaný moment za autobusem. Ani jeho varování však nepomohlo.

Přihlížející byli po nehodě překvapeni, když se na místě objevil muž a začal na autobusu přelepovat logo společnosti Gold Bus Ballarat. Především na Twitteru se rychle objevilo mnoho fotek zachycujících tuto situaci doprovozených kritikou, ředitel společnosti Matthew Baird v reakci pro Herald Sun uvedl, že se jedná o standardní postup v případě nehody.

Reklama

Výběr článků

Načítám