Hlavní obsah

Medvědi z večerníčku oslavili šestnácté narozeniny

– Beroun
Novinky, Aneta Lednová

Hroznové víno, šlehačka ani dort nechyběly na výroční party Vojty, Kuby a Matěje. Trojice známých medvědů z dětského večerníčku oslavila v berounském medvědáriu šestnácté narozeniny. A nechyběl ani režisér jejich příběhů Václav Chaloupek.

Medvědi z večerníčku oslavili 16. narozeninyVideo: Aneta Lednová, Novinky

 
Článek

Když Vojta, Kuba a Matěj slavili patnácté narozeniny, nechalo jim město udělat občanské průkazy. Letos pro ně přichystali oblíbené pamlsky a dárky dostali i ti návštěvníci medvědária, kteří měli narozeniny ve stejný den.

„Město připravilo k letošním 16. narozeninám medvědů překvapení i pro ostatní. Ti, kteří se narodili 13. ledna, tak budou oceněni knihou o Berouně, mincí a pexesem,“ řekla produkční Městského kulturního centra Marcela Bergerová.

Ve středu přišel pogratulovat také režisér večerníčku Václav Chaloupek. „Já bych jim popřál, aby byli pořád tak spokojení jako jsou a možná bych jim měl popřát, aby trochu zhubli. To je ale předsevzetí, které si já dávám také, a stejně to nevychází,“ řekl Novinkám

„Já jsem měl medvědy celkem třikrát a Vojta, Kuba a Matěj byli první. Všechno, co je poprvé, je úžasné a vzpomíná se na to úplně jinak než na ty věci, které přijdou potom,“ dodal režisér Chaloupek.

Příští rok by pro změnu měli s medvědy oslavovat všichni Matějové, Kubové a Vojtové.

Reklama

Výběr článků

Načítám