Hlavní obsah

Milovali se na toaletě v letadle, stevard jim připravil krušnou chvilku

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mile high club - to není název nějakého prestižního klubu ležícího ve vysoké nadmořské výšce. Stát se jeho členem však může být pro mnohé výrazně komplikovanější, než kdyby měli zaplatit vysoký členský poplatek. A zadarmo to neměla ani dvojice, která se do něj rozhodla vstoupit na palubě aerolinek Norwegian.

Foto: Profimedia.cz

Pasažéři aerolinek Norwegian měli o zábavu postaráno.

Článek

Členy Mile high clubu se mohou stát jen ti, kteří se milovali za letu. Riskantní chvíle plné adrenalinu ovšem někdy přinesou i negativní následky. Ty, které si prožila nejmenovaná dvojice letící v pondělí, byly sice krátkodobé, ale o to intenzivnější.

Stevard po přistání letadla ve Stockholmu totiž o snaze páru dostat se do klubu informoval i ostatní cestující na palubě, a to ve švédštině. Ti mluvící švédsky se velmi dobře bavili, francouzsky a anglicky hovořící pasažéři jen tápali, čemu se Švédové smějí, informoval švédský deník Local.

„Řekl něco ve smyslu: 'Rádi bychom popřáli vše nejlepší té veselé reprodukci dvojice na toaletě, ke které došlo před několika momenty. Lidé se začali smát a tleskat a začalo se hned šuškat, kdo to asi tak mohl být,” řekl švédský pasažér deníku.

Mohli dopadnout hůř

Dvojice zůstala v anonymitě a není jasné, jak posádka na jejich záchodovou eskapádu během večerního letu přišla. Aerolinky pouze deníku potvrdily, že člen palubní posádky danou zprávu pasažérům doopravdy předal, více se však nechtěly k celé záležitosti vyjadřovat.

Sluší se dodat, že rudé tváře ještě nejsou tím nejhorším, co se mohlo páru přihodit. V nedávné době bylo při milostném aktu nachytáno více pasažérů a někteří byli dokonce obviněni ze spáchání trestného činu. Chvilka studu se tedy jeví ještě jako docela shovívavý trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám