Hlavní obsah

Urazil v metru cestujícího, o pár hodin později toho těžce litoval

Novinky, vps

Jeden cestující v londýnském metru tento týden nejspíš hodně litoval, že neudržel své nervy na uzdě. Pár hodin poté, co při vystupování z vlaku sprostě okřikl jednoho z pasažérů, totiž přišel na pracovní pohovor. A jeho protějškem byl právě ten pasažér, kterému nadával.

Foto: Tomáš Reiner, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Matt Buckland, který pracuje jako personální ředitel v jedné londýnské investiční firmě, jel v pondělí ráno stejně jako mnoho dalších lidí v tradičně nacpaném metru. V jedné ze stanic si stoupl ke straně, aby udělal místo vystupující ženě, jiný pasažér si však myslel, že se mu postavil do cesty. Netrpělivý cestující ho proto poslal do zadní části těla, napsal server listu The Independent.

Normálně by to Buckland asi brzy pustil z hlavy, ne však tentokrát. Muž, který se na něj hrubě osočil, se totiž o pár hodin později objevil v jeho firmě na pohovoru.

„Karma. Chlápek, který mě ráno strčil v metru a poslal mě do pr...., právě dorazil na pohovor... se mnou,“ napsal Brit na svém twitterovém účtu.

Paradoxní bylo, že nerudný pasažér si na Bucklanda nepamatoval. Ten se ho proto začal ptát a své otázky víc a víc zaměřoval na metro. Netrvalo to dlouho a tázanému vše došlo.

„Pochopil to, nervózně se zasmál a pokračoval v pohovoru. Metro udělá každého nevrlým,“ dodal na Twitteru Buckland a zdůraznil, že to muži neměl za zlé. Při náboru si prý váží lidí schopných projevit emoce. I tak ho ale nakonec nezaměstnal, na pozici vývojáře webových stránek se totiž dle něj nehodil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám