Hlavní obsah

Obama narušil golfem svatbu. Novomanželům se telefonicky omluvil

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si domluvíte svatbu, většinou neočekáváte, že vám ji něco či někdo naruší. A už vůbec ne, že tím někým bude prezident Spojených států Barack Obama. Přesně to se však vojákům americké armády Edwardu Mallueovi a Natalii Heimelové stalo.

Prezident Obama volá novomanželům

 
Článek

Vojenský pár sloužící na Havaji se rozhodl nechat se oddat tuto neděli na vojenském golfovém hřišti Kaneohe Klipper Golf Course na ostrově Oahu. Vše bylo naplánováno a dvojice měla být oddána na 16. jamce s krásným výhledem na okolní vody.

Po svatební zkoušce v sobotu se ale pár dozvěděl, že budou muset změnit stanoviště své svatby vzhledem k tomu, že bude Obama, který si nedaleko pronajímá dovolenkový dům, hrát na hřišti golf se svými přáteli. „Jsou to oba docela kliďasové a plánovací typy. Jsem si jistá, že to pro ně bylo trochu stresující, ale zdáli se být v pohodě,” popsala agentuře AP nevěstina sestra Christie.

Dal ho na reproduktor

Ceremonie byla nakonec přesunuta do jiné části golfového hřiště, ze které byl prý ještě lepší výhled než ze zmíněné 16. jamky. Někteří hosté navíc mohli na dálku sledovat, jak prezident sportuje. Po samotné ceremonii pak Mallueovi volal zástupce svatební agentury, zda může předat prezidentu Obamovi jeho telefonní číslo. Ten samozřejmě svolil a Obama mu následně zavolal. Mallue neváhal a dal telefon na hlasitý odposlech.

Obama se v telefonátu páru ptal, jak dloho spolu chodí, popovídal si s nimi o své golfové hře a omluvil se za to, že jim narušil jejich svatební plány. Dvojice tak byla nakonec ráda, že se plány změnily. Družička a sestra nevěsty pouze dodala: „Nic mu nezazlívají. A co víc, ten jeho telefonát udělal z jejich svatby ještě výjimečnější den.”

Reklama

Výběr článků

Načítám