Hlavní obsah

Moskva otevřela jedno z největších kluzišť v Evropě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Hlavní metropole Ruska Moskva slavnostně otevřela jedno z největších evropských kluzišť. Moskevský Gorky Park tak ožil nadšenými bruslaři, kteří si tuto senzaci nemohli nechat ujít. Kluziště měří úctyhodných 18 000 metrů čtverečních a místo tradičního kruhového tvaru prochází parkem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Moskva otevřela jedno z největších kluzišť v EvropěVideo: Reuters

 
Článek

Kluziště se otevřelo v pátek. Návštěvníci i organizátoři byli oblečeni ve všelijakých kostýmech a popíjeli horký čaj ze samovaru. Kromě čaje měli návštěvníci naservírované také mandarinky.

Kromě atraktivní trasy kluziště, kdy mají možnost návštěvníci projíždět přímo parkem, si mohli užít také zářivých dekorací. Další zajímavostí je, že je kluziště vybaveno speciální umělou technologií chlazení, která umožňuje, aby správně fungovalo i za teplejšího počasí.

„Je to krásné a je skvělé, že tady není ani tolik lidí. Navíc, ty mandarinky jsou naprosto úžasné,“ pochvaluje si jedna z návštěvnic.

„Líbí se mi to tady, jsou tady nádherné roztomilé barevné balónky. Vše je velmi barevné a mám už pocit, že nadešel Nový rok. I přesto, že ještě není sníh, tak už máte pocit té správné atmosféry,“ prozrazuje své pocity další návštěvník.

Reklama

Výběr článků

Načítám