Hlavní obsah

Moderátorku vyhnal ze záběru obří hmyz

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rosnička Jennifer Ketchmarková z Indianapolis předvedla divákům v živém vysílání trochu netradiční předpověď počasí. Nechala se totiž vystrašit včelou, která proletěla těsně před objektivem kamery a na obrazovce se tak jevila mnohonásobně větší.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátorku vyděsila obří včela

 
Článek

Moderátoři zpráv stanice Fox 59, kteří Ketchmarkovou před její relací uváděli, se smáli, protože společně se svou kolegyní o včele ve studiu věděli. Vypadalo to téměř jako zinscenovaná záležitost, protože se zrovna bavili o nadměrném výskytu včel v oblasti.

Zvětšený hmyz moderátorku zaskočil. Se smíchem utekla pryč ze záběru a chvíli jí trvalo, než se vzpamatovala. „Skončím v nějakém sestřihu trapasů,“ bylo jí slyšet. Nakonec ale vysílání dokončila.

Rosničku vylekal obří pavouk, i když vůbec nebyl ve studiu

Něco podobného se stalo loni jiné rosničce. Kanaďanku Kristi Gordonovou dokonale rozhodil pavouk, který se plazil po čočce kamery a stejně jako včela se jevil na obrazovce mnohem větší. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám