Hlavní obsah

Rosničku k smrti vyděsil pavouk větší než její hlava, přitom vůbec nebyl ve studiu

Novinky, vps

Diváci kanadského televizního kanálu Global BC si mohli minulý týden užít nečekanou zábavu. Postarala se o ni rosnička Kristi Gordonová, kterou vystrašil pavouk. Ten přitom nebyl ve studiu, ale pouze na čočce kamery. Obraz byl ale promítnut na celou stěnu, což pavouka mnohonásobně zvětšilo a nedalo rosničce šanci situaci ustát, napsal server Toronto Star.

Rosničku vylekal obří pavouk, i když vůbec nebyl ve studiu

 
Článek

Gordonová zrovna varovala diváky před nadcházejícími prudkými dešti. Režie ještě pro doplnění promítla záběr zvenku. V levém horním rohu se ale objevil pavouk. Rosnička, která se pavouků bojí, okamžitě o kousek poodběhla.

„No teda! To bylo děsivé. Samozřejmě musel být zrovna na mojí hlavě,“ říkala se smíchem Kanaďanka. Kolegové ve studiu se snažili rosničku uklidnit a vysvětlovali jí, že pavouk není ve studiu. Ženě pak trvalo pár desítek sekund, než se sebrala a byla schopna pokračovat ve vysílání.

Diváci moderátorku po trapasu překvapivě podpořili a na její účet na Twitteru psali, že s ní soucítí. Jak ale několik z nich upozornilo, nejednalo se zdaleka o její první přešlap.

V minulosti strnula hrůzou poté, co byl na stěnu za ní promítnut had. Jindy se zase při živém vstupu z terénu nechala vystrašit herci převlečenými za zombie. Loni v srpnu ji zase trefil při vysílání brouk přímo do hlavy a na půl minuty ji „vyřadil z provozu“.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám