Hlavní obsah

Chtěl si snadno vydělat, nezvolil ale správnou cestu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pojišťovací podvody nejsou ničím výjimečným ani v Jižní Koreji. Přesvědčil se o tom na konci září mladý pár jedoucí v poklidu ve svém voze. Po pravotočivé zatáčce se z levé strany z ničeho nic vyřítil mladík a skočil jim na kapotu.

Muž se vrhl hlavou proti jedoucímu autu

 
Článek

Mladík skočil proti přednímu sklu po hlavě s rukama vpřed. Po dopadu ještě několikrát udeřil silně hlavou do skla. Vyvinul při svém úsilí takovou snahu, že velmi odolné a tvrdé přední sklo rozbil.

Nejednalo se o akt šílence, ale o promyšlený podvod, jak vylákat peníze buď z mladého páru, nebo z pojišťovny. Mladík však netušil, že jeho bolestivý a neskonale primitivní nápad bude mít trhlinu.

Pár měl totiž v autě nainstalovanou kameru, právě pro takové případy nebo pro případ nehody a následného šetření. Kamerové systémy pro automobily jsou velice oblíbené například v Rusku, kde jsou dopravní incidenty všeho druhu na denním pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám