Hlavní obsah

Hledala vlastní matku a zjistila, že si vzala vlastního bratra

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželé Adriana a Leandro ze Sao Paula léta pátrali po svých matkách, které je opustily v dětském věku. Oba znali jen jméno Maria a věk, kdy je matka opustila. Shodu jména považovali kvůli jeho četnosti za náhodu. Až rádiový pořad zaměřený na hledání ztracených příbuzných odhalil, že matku mají ve skutečnosti společnou a jsou tak sourozenci, napsal list The Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětatřicetiletá Adriana a 37letý Leandro jsou spolu 10 let a mají šestiletou dceru. Z důvodu ochrany soukromí se rozhodli nezveřejnit svá příjmení.

Leandro věděl, že ho matka opustila ve věku osmi let. Vychovala ho jeho nevlastní matka. Adriana ztratila matku, když jí byl jeden rok, poté vyrůstala s otcem.

Oba se snažili své matky dohledat, ale dlouho se jim to nedařilo. Adriana se nakonec minulý měsíc obrátila na pořad rádia Globo, který pomáhá s hledáním příbuzných. Tento týden se s ní spojila v živém vysílání, v němž matka ke konci rozhovoru sdělila, že měla ještě syna Leandra. Netrvalo to dlouho a šokující odhalení bylo na světě – syn Leandro a manžel Leandro jsou jedna a tatáž osoba.

„Teď se bojím jít domů, co když mě Leandro už nebude chtít. Tak ho miluji,“ řekla Adriana ve vysílání.

Její obavy ale byly zbytečné. S Leandrem, s nímž jsou sice manželé, ale jejich sňatek nebyl podle serveru MailOnline nikdy úředně potvrzen, zůstanou spolu. „Rozdělí nás jen smrt. Stalo se to, protože to tak chtěl Bůh. Napřed nás to docela vzalo, ale pak jsme se sešli s rodinou a všem jsme řekli, že budeme nadále spolu,“ řekla Adriana ve středu rádiu Globo.

Adriana a Leandro jsou případem genetické sexuální přitažlivosti mezi blízkými příbuznými. Vyskytuje se u příbuzných, kteří se poprvé setkali až jako dospělí, například v důsledku adopce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám