Hlavní obsah

Kolem domu má 80 tun písku. Plážový dům uprostřed města rozzuřil sousedy

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šedesátnice z Kansas City v Missouri vzbudila ve svém sousedství poprask kvůli tomu, že si zahradu proměnila v pláž. Hlínu s trávou jednoduše vystřídal písek doplněný o místy trochu kýčovitou výzdobu. Sousedé to nemohou skousnout.

BEZ KOMENTÁŘE: Dům v Kansas City obklopují tuny písku

 
Článek

Georgianna Reidová si na svůj pozemek nechala navézt 80 tun písku. Normální dům v celkem nudné čtvrti tak proměnila v oázu a plážový příbytek. S výsledkem je spokojená. Reakce okolí jsou však smíšené.

Zraky kolemjdoucích i těch, co čtvrtí Brookside v Kansas City projíždějí autem, se na písečné království upínají se zájmem. Komu je tato originální idea naopak trnem v oku, jsou sousedé. Ti mírnější podotýkají, že se tam dům v této podobě už nehodí, že tam prostě nezapadá. Těm ostřejším připadá dokonce odporný, a proto podali oficiální stížnosti.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Navzdory silné vlně nespokojenosti, kterou úprava pozemku Reidové vyvolala, nebyl nalezen důvod, proč by ze své zahrady měla písek odstranit. Ten je totiž povoleným materiálem k terénním úpravám. A tak se kolemjdoucí i média ještě nějaký čas budou pozastavovat nad pláží v ulicích města, zatímco sousedé budou pokračovat v lamentování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám