Hlavní obsah

Zesnulá Scottová odkázala veškerý majetek Jaggerovi, příbuzné vydědila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zesnulá módní návrhářka L'Wren Scottová odkázala svému partnerovi, frontmanovi Rolling Stones Micku Jaggerovi, veškerý soukromý majetek v hodnotě devíti miliónů dolarů (180 miliónů korun). Informoval o tom v sobotu britský deník The Independent.

Foto: ČTK/AP

L’Wren Scottová s Mickem Jaggerem

Článek

Scottová 17. března ve svém newyorském bytě spáchala sebevraždu. „Přenechávám pozůstalost z mého majetku Michaelu Philipu Jaggerovi," citoval Independent ze závěti 49leté ženy, která tím vydědila veškeré své příbuzenstvo. Její pozůstalost podle britského listu tvoří především newyorský byt v hodnotě kolem osmi miliónů dolarů. Kromě toho Scottová zanechala Jaggerovi šperky, automobily a nábytek.

Bezprostředně po nálezu mrtvoly Scottové se spekulovalo o možných příčinách sebevraždy, tady především o možné partnerské krizi, ale také o finančních problémech exmodelky. Jaggerovou partnerkou byla Scottová od roku 2001. Slavný rocker byl její smrtí zdrcen a skupina Rolling Stones přerušila australské turné.

Adoptivní dítě mormonů

Scottová byla pohřbena na hřbitově Hollywood Forever Cemetery poblíž Los Angeles. Vyrostla v Utahu jako adoptivní dítě v rodině mormonů. V mládí odešla do Paříže a prosadila se tam jako modelka. Postupně se stala uznávanou módní návrhářkou, založila si vlastní značku a oblékala kromě jiného Michelle Obamovou, Oprah Winfreyovou, Nicole Kidmanovou, Penelope Cruzovou či Madonnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám