Hlavní obsah

Učitel hrozil studentům, že jim prozradí děj Hry o trůny

Belgický profesor matematiky se snažil utišit své studenty hrozbami, že jim prozradí děj příští série populárního televizního seriálu Hra o trůny. Jeho neobvyklá výhrůžka se ukázala jako účinná, napsal belgický list Het Nieuwsblad.

Upoutávka na čtvrtou řadu seriálu Hra o trůnyVideo: HBO

 
Článek

Podle jednoho ze studentů, který o hrozbě informoval na blogu DansTonChat, profesor přislíbil, že vždy, když nebudou při hodině matematiky zticha, prozradí jim jméno dalšího mrtvého v seriálu.

Hra o trůny je natočena podle knih George R. R. Martina a vedle barvitého děje, hodně sexu a krve, se vyznačuje i nečekanými násilnými úmrtími hlavních protagonistů. První tři série si získaly velkou popularitu a čtvrtou sérii, která se začne vysílat začátkem dubna, očekávají fanoušci s velkým napětím.

A jak by mohl belgický profesor znát děj nové série? Protože četl Martinovy knihy, kterých se tvůrci seriálu drží. „Četl jsem všechny ty knihy. Pokud budete dělat moc velký hluk, napíšu na tabuli jméno jedné mrtvé postavy. Je jich dost na to, aby mi stačily na celý rok. Mohu dokonce popsat, jak zahynou,“ strašil profesor studenty.

Aby potvrdil, že to myslí vážně, napsal na tabuli jména postav usmrcených ve třetí sérii seriálu – k nevoli několika studentů, kteří ještě tyto díly neviděli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám