Hlavní obsah

K reportérce se při natáčení tiše přikradla lvice

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že natáčení se zvířaty je velmi obtížné. Nedávno se o tom na vlastní kůži přesvědčila americká reportérka Marie Waxelová. Při natáčení reportáže o lvích maskotech se k ní lvice přikradla tak tiše, že o ní Američanka do poslední chvíle nevěděla. Šelma ji vykolejila, ale zkušená reportérka vzala celou situaci s humorem.

BEZ KOMENTÁŘE: Reportérku při natáčení překvapila lvice

 
Článek

Waxelová natáčela pro alabamskou televizní stanici WAFF reportáž o dvou lvech, kteří jsou maskoty tamní University of North Alabama.

Stála u výběhu a mluvila na kameru o tom, jak náročné je zimní počasí pro oba lvy, netušíc, že se k ní potichu plíží lvice Una. Zvědavé zvíře si chtělo reportérku prohlédnout, a hravě proto skočilo na klec.

Novinářka si šelmy všimla až v okamžiku, kdy byla jen kousek od její hlavy a reflexivně ucukla. Okamžitě se ale začala smát, nenatáčela totiž živý vstup, a tak věděla, že o nic nejde. Nepovedený záběr pak stanice po odvysílání reportáže zveřejnila jako vtípek.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátor neudržel jazyk za zuby a dostal padáka

Říci něco nevhodného v přímém přenosu je zlým snem snad všech moderátorů a reportérů. O víkendu se mezi nešťastníky, jimž se to podařilo, zařadil také americký...

Výběr článků

Načítám