Hlavní obsah

Reportérka omdlela v přímém přenosu, rozhovor přesto dokončila

Novinky, vps

Živý vstup, na který asi nezapomene do konce života, má za sebou americká reportérka Brooke Grahamová. Před pár dny se jí totiž podařilo omdlít uprostřed otázky. Po chvilce se však probrala a rozhovor dokončila.

Reportérka omdlela v přímém přenosu

 
Článek

Grahamová, která pracuje pro televizní stanici KUTV, o víkendu zpovídala v Utahu lyžaře ohledně běžkování, jež je tamní oblíbenou kratochvílí. Z tónu jejího hlasu se zdálo, že nejspíš není úplně v pořádku, což se po chvíli potvrdilo.

Sotva dokončila otázku o základech běhu na lyžích, žuchla sebou do sněhu. Za pár okamžiků se ale vzpamatovala a interview dokončila vsedě.

„Cítila jsem, že mám závratě, a pokusila jsem se varovat produkčního, že mi je špatně. Poté, co jsem se probrala, jsem netušila, jak dlouho jsem byla mimo, ale všimla jsem si, že na mě míří kamera, a tak jsem pokračovala,“ řekla Grahamová. Náhlou ztrátu vědomí posléze vysvětlila na svém blogu.

„Není to poprvé, co jsem omdlela v chladném počasí. Stává se mi to, když jsem ve vyšších nadmořských výškách a je zima, stejným problémem trpí i moje dvojče. Tento týden proto plánuji zajít k lékaři, aby se na to podíval podrobněji,“ napsala Američanka.

Celou situaci bere zkušená reportérka s humorem. „Pokud chcete, aby váš telefon zvonil 72 hodin v kuse, omdlete v přímém přenosu,“ uvedla na svém Twitteru.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám