Hlavní obsah

Mladík ukazoval intimní partie na střeše policejního vozu

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

V Chicagu se dějí věci, že jednomu zůstává rozum stát. Jeden mladík tam tento týden předváděl podívanou hodnou okamžitého zásahu doktora Chocholouška.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík vyskočil na policejní auto, kde ukazoval intimní partieVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Obyvatelé Chicaga, kteří procházeli kolem policejního vozu v jedné z rušnějších ulic, měli o zábavu postaráno. V zorném poli se jim zjevil do půli těla svlečený mladý muž sedící na jeho střeše. Podivné chování evidentně ne zcela příčetného muže vygradovalo ve chvíli, kdy předvedl celému okolí nevyžádaný striptýz a odhalil své choulostivé partie. Poté seskočil, chvíli se válel po zemi a v pološíleném běhu za přihlížení policistů a nechápajících kolemjdoucích zmizel za nejbližším rohem.

Na amatérském videozáznamu je jasně vidět pasivita přítomných policistů. Proč v té chvíli nijak nezasáhli, je otázkou, neboť je evidentní, že muž se dopustil přestupku veřejného pohoršení.

Ne všichni ale byli pohoršeni. Podle zvukového záznamu je zjevné, že muž, který extempore zdokumentoval, se po celou dobu skvěle bavil. Video pak v noci na neděli umístil na internet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám