Hlavní obsah

Dvojčata se narodila každé v jiné zemi

Novinky, vps
Wooler

Děti Britky Donny Keenanové budou mít v dospělosti o čem vyprávět. Přesto, že to jsou dvojčata, narodilo se každé z nich v jiné zemi. Dylan přišel na svět v Anglii a jeho sestra Hannah o hodinu a půl později ve Skotsku. V pondělí oslavily děti první narozeniny.

Foto: David Ryneš, Yahoo Maps

Dylan přišel na svět v anglickém Wooleru, Hannah se narodila v Melrose ve Skotsku.

Článek

Keenanová sledovala před rokem společně se svým partnerem a jeho rodiči finále evropského fotbalového šampionátu, když vtom jí praskla plodová voda. Vůbec to nečekala, termín totiž měla až za měsíc.

Rodina už neměla čas dojet do porodnice, přivolala tedy záchranku. Osmadvacetiletá Britka bezpečně přivedla v obývacím pokoji na svět syna Dylana. Zasahující lékaři poté trvali na tom, že vzhledem k předčasnému porodu musí druhé dítě porodit v nemocnici.

Ženu proto odvezli z jejího domovského Wooleru v Anglii do asi 50 kilometrů vzdáleného Melrose ve Skotsku. Tam se sto minut po svém bratrovi narodila Hannah.

Vzhledem k věku dvojčat se jejich rozdílné místo narození zatím nijak neprojevuje, ale očekává se, že v budoucnu se vzájemnému popichování nevyhnou.

„Jsem fotbalový fanoušek, takže si jsem jistý, že až vyrostou, bude mezi nimi rivalita,“ řekl deníku Daily Mail otec dvojčat Joe Fox, který má s Donnou Keenanovou ještě tříletou dceru Jessicu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám