Hlavní obsah

Vyděšené turisty honila po safari žirafa

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupinka turistů se nedávno vydala na jedno jihoafrické safari, aby se zblízka podívala na divoká zvířata. Jedno z nich ale členové výpravy poznali mnohem podrobněji, než by se jim líbilo. Několik kilometrů je totiž pronásledovala žirafa, napsal server ninemsn.com.au.

BEZ KOMENTÁŘE: Turisty pronásledovala žirafa

 
Článek

Pasažér výletního džípu Henk Ross, který natočil závěrečnou část pronásledování, uvedl, že se s přáteli vydal na safari poté, co se zúčastnili svatby. Z poklidného odpoledne se ale stalo drama.

Turisty začala pronásledovat rozzuřená žirafa a pořádně je vyděsila, jak lze poznat z výrazu blondýny na zadním sedadle.

„Asi po pěti kilometrech honičky jsem začal natáčet na svůj mobilní telefon. Můžete vidět, jak se po každé zatáčce dostávala blíž a blíž k nám. Začali jsme bouchat do boku auta a dělat rámus a ona pak zastavila,“ popsal Ross způsob, jakým se žirafy zbavili.

V Jihoafrické republice došlo k podobnému případu v březnu. Tehdy žirafí samec pronásledoval skupinu turistů asi tři kilometry a dokonce jim ukopnul zrcátko u auta. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám