Hlavní obsah

Extrém sousedských hádek. Naštvaný muž buldozerem zničil celou ulici

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Port Angeles

Jen zázrakem neskončil malicherný sousedský spor o posunutí plotu v americkém městě Port Angeles tragédií. Barry Swegle se totiž rozhodl hádky ukončit radikálně. Z nedaleké stavby si „půjčil“ buldozer a začal se sousedům mstít.

Buldozer poničil čtyři domy v Port Angeles

 
Článek

Jedenapadesátiletý Američan zničil vše, co mu stálo v cestě. Vážně poškodil 4 rodinné domy, zničil několik desítek aut, rozoral zahrady a přilehlá pole. Aby toho nebylo málo, porazil sloupy s elektrickým vedením. Tisíce lidí v tu chvíli připravil o dodávky proudu.

Skoro všechny domy byly v té době jen náhodou prázdné a nikdo nebyl zraněn. Podle policie byla v době incidentu pouze v jediném domě jeho majitelka. Ta však před řádícím stavebním dělníkem stačila uniknout. Její dům je ale zdemolovaný.

Barryho Sweglea zadržela policie. Motivem byl podle strážníků skutečně spor o plot. Sousedé ho prý chtěli o kousek posunout, ale Barry Swegle s tím nesouhlasil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám