Hlavní obsah

Sedmiměsíční chlapec jezdí na vodních lyžích

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmiměsíční Australan Ryder Blair ještě neumí chodit, ale zato ovládá jízdu na vodních lyžích. Jeho rodiče ho sice na jezeře Dyer ve státě Queensland tahali na speciálně upravených lyžích a navíc na mělčině, i tak ale někteří považují jejich počínání za zbytečný risk. Informoval o tom australský zpravodajský portál news.com.au.

BEZ KOMENTÁŘE: Sedmiměsíční chlapec jezdí na vodních lyžích

 
Článek

Chlapeček brázdil vodu jezera se svou matkou Tamarou po boku. Ta situaci jistila pro případ, že by se pustil a upadl. Ryder se ale pevně držel madla a jízdu si s úsměvem užíval.

Rodiče nasadili malému sportovci lyže pro začátečníky. Ty jsou spojené, takže se mu nemohly rozjet nohy, které měl navíc zajištěné. Jeho matka uvedla, že pochopitelně nebyl tažen lodí, ale člověkem, a to pouze podél břehu.

I přes všechna tato opatření se našli kritici, podle kterých rodiče nevzali ohled na chlapcovo zdraví a vystavili ho riziku úrazu. Jeho matka s tím samozřejmě nesouhlasí a uvedla, že příští rok chce postoupit o kus dál a posadit svého syna za loď.

Anketa

Považujete počínání Ryderových rodičů za risk?
Ano
60,5 %
Ne
39,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4765 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám