Hlavní obsah

Padesátiletý nezaměstnaný tlouštík je mistrem v míčové ekvilibristice

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milford Haven

Velšan Andrew Cassidy se stal doslova přes noc hvězdou. Stačilo, aby ho kolemjdoucí natočili při jeho tréninku s míčem a video zveřejnili na Facebooku. Elegance, se kterou i přes svých 130 kilogramů prováděl triky s kulatým nesmyslem, byla natolik překvapující, že se krátký klip stal okamžitě hitem a vynesl mu pozvání na závod ve fotbalovém freestylu v Dubaji.

BEZ KOMENTÁŘE: Padesátiletý nezaměstnaný tlouštík je mistrem v míčové ekvilibristice

 
Článek

Video zachycuje Cassidyho při tréninku v docích svého domovského města Milford Haven. Padesátiletý bývalý rybář balancuje s míčem na hlavě, zvládne několik hlaviček za sebou a nemá problém ani s patičkami. Když si míč kopne o zeď, neomylně se mu vrátí zpět na nohu.

Z počátku mnoho lidí předpokládalo, že se jedná o podvod nebo reklamní video, ale Cassidy tyto domněnky v úterý vyvrátil a promluvil o svém talentu. S míčovými triky začal v roce 2002, když přišel o práci, a denně trénuje dvě hodiny.

„Na tak velkého chlapíka jsem docela hbitý a mám dobrou koordinaci, rovnováhu a časování. Jsem celkem dobrý, vzhledem k tomu všemu tuku, co mám na sobě. Vše je otázkou tréninku a na ten mám dostatek času. Je šílené, když si vezmu, kolik lidí vidělo moje schopnosti. Občas si se mnou zahrají děti, ale když je překonám, tak odejdou,“ uvedl v rozhovoru pro Daily Mail.

V Milford Havenu je Cassidy známou postavou, ale teď jeho sláva výrazně narostla. Videa si všimli i organizátoři dubajského závodu ve fotbalovém freestylu, který se koná v květnu, a pozvali ho jako hosta. Zaplatí mu let první třídou, ubytování v luxusním hotelu a za každý den pobytu od nich šikovný Velšan obdrží v přepočtu šest tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám