Hlavní obsah

Američanka sní patnáct deodorantů měsíčně

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Devatenáctiletá Nicole z New Yorku trpí velmi bizarní závislostí. Mladá Američanka nedokáže odolat chuti deodorantů a měsíčně jich sní až patnáct. Ohrožuje tím své zdraví, ale s pojídáním prostředků proti pocení nemůže přestat. Svou závislost představila v americkém televizním pořadu My Strange Addiction (Moje podivná závislost).

BEZ KOMENTÁŘE: Žena sní denně půlku deodorantu

 
Článek

Nicole si chuť deodorantu oblíbila už jako malé dítě, ale pravá závislost se z toho stala až před dvěma lety. V průměru sní jeden tuhý deodorant za dva dny, celkem jich tedy spořádala více než 350.

„Můj mozek mi říká: 'Musíš to sníst!' Snažila jsem se s tím na týden přestat, ale bylo mi hodně špatně a měla jsem silné bolesti hlavy,“ popsala Nicole svou závislost. Z pojídání deodorantů má žaludeční křeče a sucho v ústech, občas tak místo tuhého deodorantu použije ten ve spreji a trochu si ho nanese na jazyk.

„Když si uvědomím, že u sebe nemám deodorant, zpanikařím. Popadne mě šílená úzkost a rozčílím se. Bez deodorantů bych byla úplně jiným člověkem,“ dodala Američanka.

Přátelé Nicole přesvědčili, ať si zajde k lékaři. Ten potvrdil, že dívka riskuje své zdraví. Některé deodoranty totiž obsahují sloučeniny hliníku, které můžou při konzumaci způsobit velmi vážné zdravotní problémy. Od té doby se Američanka snaží nahrazovat svou neobvyklou pochutinu mandlemi, ale každodenní malé množství deodorantu si stále neodpustí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám