Hlavní obsah

Arachnofobici, pozor! Fotograf vyfotil zeleného pavoučího klauna

Novinky, Jakub Kynčl

Příroda je mocná čarodějka. Své o tom ví zejména fotografové, kteří se se svými aparáty snaží zachytit její nejzajímavější kouzla. Ačkoliv Ukrajinec Igor Rjabov má focení jen jako koníček, své tříleté zkušenosti s makro fotografií nyní výborně zúročil. Nedaleko svého domu vyfotil zeleného pavouka, který jako by vypadl z tváře klaunovi ze známého hororového snímku To.

Foto: Profimedia.cz

Pavouk, který spíše připomíná strašidelného klauna, byl vyfocen na Ukrajině.

Článek

Osm svítivě zelených nohou a znaky nápadně připomínající mračícího se klauna z hororu Stephena Kinga. Pokud se bojíte pavouků, klaunů či pavouků i klaunů zároveň, pravděpodobně nebudete mít z fotografie Igora Rjabova sebemenší radost.

Foto: Profimedia.cz

Podobnost s hororovým klaunem čistě náhodná...

"Když jsem na pavouka narazil, tak jsem si říkal, že to bude moje obvyklá makro fotka. Nevšiml jsem si ničeho zvláštního. Teprve když jsem se podíval na snímky, tak jsem si řekl, že jeho tělo vypadá jako smutný klaun. Teď už tu pavučinu chodím kontrolovat a čekám, zda se zase někdy neobjeví. Byl to opravdu neobvyklý pohled," uvedl Rjabov.

"Byl jsem ještě více udivený, když jsem tu fotku viděl na svém monitoru. Vypadalo to, jako kdyby někdo jeho znaky namaloval perem," dodal Rjabov, který se živí jako technik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám