Hlavní obsah

David Beckham prý podváděl manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Milostná aféra s bývalou osobní asistentkou může podle britského tisku ohrozit manželství fotbalové hvězdy Davida Beckhama. Bulvární týdeník News of the World zveřejnil obsah údajných textových zpráv, který si kapitán anglické reprezentace měl loni v září posílat s Rebekou Loosovou. Idol mnoha dívek a žen mimomanželský vztah popřel a informace označil za absurdní.

Článek

Zprávičky na mobilech se točily kolem sexu. "Když tě vidím, chci tě slyšet vzdychat a sténat. Už se nemohu dočkat," napsala podle časopisu Loosová, kterou Beckhamovi přidělila jeho bývalá manažerská společnost SFX. "Neboj se, uslyšíš. A já tě chci slyšet křičet," měl odpovědět nejslavnější fotbalista současnosti.

Victorie Davidovi věří

Osmadvacetiletý Beckham loni v prosinci odešel od SFX a nechává se zastupovat agenturou své 29leté ženy Victorie. Už tehdy se objevily spekulace, že důvodem byl hráčův příliš blízký vztah s Loosovou, která mu pomáhala se zařizováním všemožných náležitostí v Madridu po loňském přestupu z Manchesteru United.

Ačkoli aféru, o které novinářům řekl bratr Loosové John, Beckham popřel, raději si v pondělí vzal v Realu volno a odletěl narychlo za rodinou do Švýcarska. Kvůli disciplinárnímu trestu nemůže nastoupit v úterý v Lize mistrů v Monaku, takže má možnost vysvětlit Victorii vše z očí do očí. Bývalá Spice Girl, která tráví v Alpách lyžařskou dovolenou s oběma malými dětmi, se nechala slyšet, že svému muži věří.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovy zradila vlastní ochranka

Manželé Victoria a David Beckhamovi si dlouho lámali hlavu, jak se mohou pikantní informace z jejich intimního života dostat na veřejnost a dlouhé měsíce plnit...

Beckhamovi vyhrožuje záletná modelka

Davida Beckhama a jeho manželku Victorii jímá hrůza pokaždé, když zaslechnu o britské modelce Jordan, která je známá bujarým sexuálním životem s hvězdami...

Beckhamovi vozí jídlo z Británie

Od domova sice fotbalovou hvězdu Realu Madrid Davida Beckhama dělí stovky kilometrů, přesto si stále rád pochutná na pečivu, které v Londýně od dětství...

Výběr článků

Načítám