Hlavní obsah

Beckhamovi vyhrožuje záletná modelka

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Davida Beckhama a jeho manželku Victorii jímá hrůza pokaždé, když zaslechnu o britské modelce Jordan, která je známá bujarým sexuálním životem s hvězdami hollywoodského nebe. Fotbalistovi z Realu Madrid vyhrožuje, že mu věnuje pikantní kapitolu ve svých připravovaných pamětech.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

"Osobně jsem se s ní setkal jen jednou v životě, a to při společenském obědě, kterého jsem se účastnil s manželkou" tvrdí David Beckham.

Zalarmoval právníky

Přestože se Beckham evidentně s modelkou nikdy nezapletl, obává se lží, které pětadvacetiletá Jordan zřejmě hodlá ve své knize rozsévat.

"Bojí se, že ve snaze o čtenářský úspěch se Jordan nebude štítit publikovat v ní nehorázné pomluvy o jeho osobě," vysvětluje Beckhamův mluvčí.

Davidovi právní zástupci jsou proto již připraveni modelku okamžitě po vydání případných pomluv zažalovat. 

Victoria táhne do boje proti Jordan

Ani Victoria nehodlá jen tak složit ruce do klína a svého chotě hbitě podpořila.

Bývalá Posh Spice využila skutečnosti, že kontroverzní modelka se právě účastní natáčení televizní reality-show, v níž celebrity dokazují svou schopnost přežít v nehostinné džungli, a rozhodla se samozvanou milenku svého partnera profesionálně zničit.

Vyzvala všechny přátele a známé, aby při pravidelném diváckém hlasování o tom, který z protagonistů show bude ze soutěže vyřazen, posílali televizní společnosti zprávy SMS se jménem Jordan.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham se s fanoušky nebaví

Když v listopadu do londýnského knihkupectví WHSmith vešel David Beckham, neřekl pěti stům vybraných fanoušků ani slovo. Záložník Realu Madrid a kapitán...

Beckhamová na Vánoce pořádně utrácí

Victoria Beckhamová, bývalá Spice Girl a manželka fotbalisty Davida Beckhama, moc nešetří a ráda utrácí po celý rok. Rovněž před Vánocemi nijak netroškaří...

Výběr článků

Načítám