Hlavní obsah

Nebe nad San Diegem zaplnila díky filmaři letka desítek dopravních letadel

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Kalifornský fotograf Cy Kuckenbaker vytvořil nádherný záznam z časosběrného videa, které zachycuje pohyb letadel nad letištěm v San Diegu. Za tři a půl hodiny natočil na 60 různě velkých, barevných a typově jiných letadel, která potom geniálně poskládal do 23 vteřin.

BEZ KOMENTÁŘE: Zrychlené video zachycuje nebe plné letadel nad letištěmVideo: vimeo.com

 
Článek

Letadla v San Diegu přistávají velmi nízko nad městem, aby ideálně dosedla na přistávací dráhu. Kuckenbakera, který se přistěhoval do čtvrti blízko letiště zhruba před rokem, pohyb letadel fascinoval. Proto se rozhodl vytvořit takto impozantní video.

Zjistil, že letadla sice přistávají nízko, avšak přesto v jiných přistávacích rovinách. Za 210 minut zachytil průlet 60 letadel, každé v jiné rovině, jiného typu, barvy, velikosti. Poté ve střižně letadla v různých rovinách nastříhal do jedné časové osy.

Výsledek se Cy Kuckenbakerovi opravdu povedl. Na videu je vidět doslova letka velkých dopravních letadel, kterak zaplnili azurově modré nebe nad San Diegem.

Časosběrné video Londýnského letiště Heatthrow ukazuje pohyb letadel na nejvytíženějším letišti v Evropě.

BEZ KOMENTÁŘE: Jedno za druhým přistávají letadla na londýnském letišti Heathrow ve zrychleném časosběru

Reklama

Výběr článků

Načítám