Hlavní obsah

V anglické továrně se zjevil duch, zaměstnanci se bojí pracovat sami

– Ashford
Novinky, vps

Vedení továrny na papír v anglickém Ashfordu řeší neobvyklý problém. Její zaměstnanci totiž nechtějí pracovat o samotě. Za vše může podivné světlo, které natočila bezpečnostní kamera. Pracovníci považují světlo za ducha a v práci se bojí.

BEZ KOMENTÁŘE: V továrně se zjevil duch, dělníci tam teď nechtějí pracovat sami

 
Článek

„Ráno jsem seděl v kanceláři, když vtom jsem zahlédl na obrazovce podivné světlo. Přetočil jsem nahrávku, abych se na to znovu podíval. Viděl jsem nějaké světlo, jak se pohybovalo a měnilo intenzitu záření,“ řekl deníku The Sun výrobní manažer Nick Henry.

Nikdo ze zaměstnanců teď nechce pracovat sám. Od spatření tajuplného světla se navíc dějí zvláštní věci. Několik dělníků prý vypovědělo, že se jejich nářadí hýbalo bez cizí pomoci. Jeden z nich dokonce zůstal uvězněný, když jeden ze strojů zablokoval dveře. Nikdo jiný přitom v místnosti nebyl.

„Bylo to opravdu strašidelné, nikdy jsem nic takového neviděl. Nejsme žádní strašpytlové, ale od té doby tady nikdo nepracuje o samotě. Chlapci v továrně cítí, že tu něco je, že je něco sleduje,“ dodal Nick Henry.

Reklama

Výběr článků

Načítám