Hlavní obsah

Porodila jsem satana: Je mu měsíc, chodí a chrlí oheň, tvrdí Kolumbijka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bogotá

Osmadvacetiletá Kolumbijka Ana Feria Santosová tvrdí, že její syn, kterého porodila letos v září, už umí chodit a navíc, asi jako takový bonus, chrlí oheň. Matka je přesvědčena, že jejího potomka ovládla magie a temné síly, které mají co do činění se samotným Satanem. Jenže lékařům na jejím příběhu něco nehraje a mají dojem, že je chlapec spíše týraný. Informoval o tom britský list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Démon v dítěti? Takovým povídačkám většina lidí nevěří.

Článek

„Chodí úplně jako dospělý, občas jen tak vstane a schová se pod postel, do skříně, do pračky, do lednice nebo jinde po domě,“ uvedla Santosová pro rozhlasovou stanici RCN. A aby toho nebylo málo, matka dále tvrdí, že se chlapec chechtá jako dospělý muž. Vše až moc nápadně připomíná snímek Přichází Satan! z roku 1976.

Pokud se zeptáte místních ve městě Lorica, řeknou vám, že chlapec plive oheň a dříme v něm samotný ďábel. Jenže háček je v tom, že prskat plameny ho nikdo zatím neviděl. A drobných otazníků se nabízí hned vícero. Na oblečení, které chlapec nosí, jsou známky po spáleninách, stejně jako na místě kde spí. Lékaři a sociální pracovníci si tak myslí, že rodina historkami o satanovi jen zastírá to, že jej týrá.

Ať tak či tak, rodina vyvolala u svých sousedů panický strach, a ti tak každou noc chodí k jejich domu a hází na něj kameny ve snaze odehnat zlo. Případem se už zabývá i místní policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám