Hlavní obsah

Maďarku neobměkčilo ani originální vyznání lásky

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Polák žijící v Budapešti Jan Przasnek vyznal lásku své dívce formou obřího nápisu, který zakrýval dva domy v centru maďarského hlavního města. Server index.hu uvedl, že ani toto originální vyznání lásky jeho milou neobměkčilo a dala mu definitivně vale.

Foto: MTI

Každý z plakátů měl 800 metrů čtverečních.

Článek

„Můj nápad označila za hloupý a prohlásila, že se nechce stát terčem výsměchu,“ uvedl zklamaný Polák, který v pátek odpoledne čekal na svou vyvolenou pod obřím nápisem a v kapse měl připravený prstýnek.

Polák si tímto nápadem chtěl pravděpodobně vyžehlit nevěru. V textu na obřích plakátech oslovuje dívku jménem Gika a žádá jí o odpuštění za chybu, kterou udělal. „Už mi asi nevěří,“ povzdechl si Polák zklamaně po odmítavém telefonátu.

Každý z obřích nápisů měl 800 metrů čtverečních. Kde na tak nákladné vyznání lásky vzal peníze, nechtěl Przasnek prozradit. Uvedl pouze, že je horolezec a živí se umýváním oken na výškových budovách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám