Hlavní obsah

Američan utopil v moři auto za 25 miliónů

Novinky, vps

Když sjel Andy House s luxusním Bugatti Veyron vlastní vinou do moře, pokusil se ze situace vytěžit co nejvíc. Policii nahlásil, že musel strhnout řízení kvůli pelikánovi na cestě a začal si nárokovat plnění u pojišťovny. Jeho jízdu ale natočil jiný řidič a video zveřejnil. Pojišťovna proto Housovu žádost smetla ze stolu a muže zažalovala za pokus o podvod.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič sjel s luxusním Bugatti Veyron prý omylem do moře. Podle pojišťovny šlo o podvod

 
Článek

House utopil auto v texaské laguně La Marque již před třemi lety, ale soud začíná až tento týden. Veyron měl v době havárie hodnotu zhruba 25 miliónů korun. Američan, který je prodejcem automobilů, nechal vůz pojistit tři týdny před havárií na 45 miliónů.

Vůz Bugatti Veyron byl vyroben pouze v 300 exemplářích, přitahuje proto značnou pozornost. Zdá se, že majitelé tohoto vozu se dostávají do problémů celkem často. Důkazem je například kuriózní video ze srpna, ve kterém tento vůz zastavil policista na kole a pokáral řidiče za absenci přední registrační značky. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Policista na jízdním kole versus nejrychlejší auto na světě Bugatti Veyron

House odmítl poskytnout televizi ABC rozhovor, podle slov svého advokáta nechce řešit případ přes média. Právní analytik televize pak uvedl, že video je naprosto jasným důkazem a Housovy šance na úspěch podle něj nejsou příliš velké.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám