Hlavní obsah

Rybář pořídil unikátní záběry delfínů, kteří pronásledovali jeho loď

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisco

Když vyrazil kalifornský rybář Mark Peters na lov tuňáků, netušil, jaký fantastický úlovek se mu povede pořídit. Nešlo ani tak o to, co chytil, ale co natočil. Podvodní kamerou pořídil detailní záběry hejna delfínů, které plavalo za jeho lodí, informoval server ninemsn.com.au.

BEZ KOMENTÁŘE: Detailní podvodní záběry hejna delfínů

 
Článek

Peters vyrazil na rybolov zhruba 30 kilometrů od pobřeží u San Francisca. S sebou si vzal podvodní kameru, kterou umístil v zadní části lodi. A nestačil se divit, co natočil!

K jeho lodi se totiž přiblížilo hejno delfínů. Zpomalil tedy na rychlost 13 kilometrů v hodině, aby si zvědaví kytovci mohli plavidlo pořádně prohlédnout a on je přitom zdokumentovat. Sám přitom moc nevěřil, že by jeho videozáznam za něco stál.

„Byl jsem si jistý, že jsem něco s delfíny natočil, ale nevěděl jsem co, dokud jsem to neviděl s rodinou. Je to nejúžasnější záznam, jaký jsem kdy pořídil,“ popsal Peters. Zároveň popírá jakékoliv digitální zásahy. „Kdybych to počítačově upravoval, mohl bych od zítřka pracovat pro George Lucase,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám