Hlavní obsah

Motorkář kličkoval v rychlosti 300 km/h mezi auty, sám se nyní udal

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kelowna

Kanaďan Randy Scott předvedl v dubnu na své motorce extrémně nebezpečnou jízdu. V rychlosti 300 km/h projížděl dálnicí a kličkoval mezi ostatními účastníky silničního provozu. Aby toho nebylo málo, svojí jízdu si nahrál a video umístil na internet. Kvůli tomu se však dostal se do hledáčku policistů.

Śílená jízda motorkáře po americké dálnici

Článek

Policie zjistila motorkářovu totožnost několik dnů poté, co se video objevilo na internetu. Scott byl obviněn z nebezpečné jízdy, ale jeho samotného se vypátrat nedařilo. Policisté kontaktovali jeho přátele, rodinu a monitorovali i jeho bydliště, ale bez úspěchu. Podle policisty Deana Jantzena nemá Scott ani řidičské oprávnění na motocykl.

Šílená jízda motorkáře po kanadské dálnici

Zoufalým policistům se však výrazně ulevilo minulý týden, Scott se přišel sám přihlásit na policejní oddělení ve městě Kelowna. O jeho osudu nyní rozhodne soud, za zběsilou jízdu mu hrozí až 5 let vězení. Jeho motorka v hodnotě 160 000 Kč byla zabavena úřady a ještě v dubnu prodána za 28 000 Kč. Z této částky úředníci uhradili pokuty, které Scott za svou jízdu obdržel.

Reklama

Výběr článků

Načítám