Hlavní obsah

Pod svatební kolonou se propadla silnice, dvě auta skončila ve vodě

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lin-i

Ve svatební den by mělo vše klapat jako na drátkách. Snoubencům z čínské provincie Šan-tung se ale v pondělí začalo vše hroutit již od brzkého rána. Když totiž projížděly vozy svatební kolony po silnici nad řekou, propadla se pod nimi. Dvě auta skončila hluboko v propasti, přesto jako zázrakem nebyla hlášená žádná zranění s výjimkou jednoho řidiče, který musel být ošetřen v nemocnici.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pod svatební kolonou se propadl mostVideo: Reuters

 
Článek

K incidentu došlo následkem silných dešťů, které oblast kolem města Lin-i v čínské provincii Šan-tung v posledních dnech zasáhly. První auto po mostě přejelo bez úhony, když na něj ale najelo druhé a třetí, podmáčený úsek vozovky nevydržel nápor a auta se propadla do vody.

Na místo okamžitě dorazil záchranný tým. V tu chvíli jedno z aut trčelo v bahně, zatímco druhé s sebou částečně strhl proud. Oba cestující se z něj ale naštěstí stačili vysoukat, a poté v pořádku doplavali na břeh.

Řidič druhého vozu ale uvízl za volantem a nemohl se téměř hýbat. Záchranáři se k němu do propasti dostali po laně. Ačkoli jim záchrannou akci komplikovaly další sesuvy půdy, podařilo se jim nakonec prorazit střešní okno a řidiče vytáhnout.

Zachráněný muž byl posléze převezen do nemocnice, kde mu lékaři ošetřili zlomeninu a poranění hlavy, tedy zranění, která podle informací agentury Reuters nijak neohrozila jeho život.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám