Hlavní obsah

Dítě objevilo v chlebu ze supermarketu mrtvou ještěrku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Axminster

Desetiletý William Evans z britského Axminsteru chtěl připravit snídani pro sebe a své rodiče, když najednou v bochníku chleba spatřil něco tmavého. Nejdříve se domníval, že jde o nějaký list. Posléze chléb celý rozbalil a zjistil, že domnělý list je ve skutečnosti asi šest centimetrů dlouhá mrtvá ještěrka.

Foto: Profimedia.cz

Chléb ukrýval nehezké překvapení. Ilustrační foto

Článek

Malý chlapec začal hned po nálezu křičet a uháněl směrem ke svým rodičům Clare a Marcusovi. Ti neváhali a nechutný nález okamžitě ohlásili v obchodu řetězce Tesco, kde chléb zakoupili. Tam se však setkali se zamítavou reakcí, kdy jim bylo řečeno, že neexistuje způsob, jak by se mohl nějaký plaz do jejich chleba dostat. Trvali na tom, že jejich obchod má vysoké hygienické standardy.

"Jsem docela překvapený, že mi neodvětili "každá troška pomáhá" (motto britského Teska). Řekli mi, ať to odnesu k manažerovi prodejny, pokud chci. Myslím ale spíš, že zkontaktuji místní hygienické pracovníky. Chléb jsem i s ještěrkou umístil do lednice, abych nepřišel o důkaz," uvedl Marcus Evans.

Řetězec Tesco se vyjádřil ve smyslu, že ani zkoumání v pekárně nepomohlo vyřešit otázku, jak se mohla ještěrka do bochníku chleba dostat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám