Hlavní obsah

Na pumpě řádila vnadná zlodějka s nožem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gold Coast

Blondýna, která v pondělí krátce po půlnoci vykrádala benzínovou stanici v australském městě Gold Coast, ohromila přepadeného nejen nožem, ale také svými vnadami. Ačkoli si vzala černou čepici a tmavé nenápadné oblečení, výstřih měla proklatě hluboký. Navíc si nechala i odkrytý obličej.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Benzínovou pumpu přepadla vnadná zlodějka s velkým výstřihemVideo: Reuters

 
Článek

Místní policie po zhlédnutí záznamu z bezpečnostních kamer prodejny dala ženě okamžitě přezdívku „the buxom bandit“ (vnadný bandita). Toto označení spolu s pohledem do plného výstřihu ovšem v první chvíli odpoutává od skutečnosti, že byla žena ozbrojená a prodavači vyhrožovala nožem.

Agresivně se dožadovala veškeré hotovosti. V tu chvíli ale bylo v pokladně pouze 350 australských dolarů. Žena v přepočtu asi 7300 korun popadla a vyběhla z prodejny, kde na ni čekal muž v automobilu s pohonem na všechna čtyři kola.

„Několikrát vážně ohrozila pracovníka prodejny a nakonec zmizela s malým finančním obnosem,“ uvedl mluvčí místní policie.

Policie je nyní mladé vnadné zlodějce na stopě. Pátrání by ale nemělo být zvlášť obtížné, protože žena udělala celou sérii chyb. Nejenže loupila s odhaleným obličejem, ale podle záznamu měla pouze jednu rukavici a na místě činu tak zanechala otisky, které by k ní mohly policii snadno dovést.

Reklama

Výběr článků

Načítám