Hlavní obsah

Brit řeší záhadu, v noci se mu po zahradě procházela tajemná žena

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Churchstoke

Noční život v zahradách může být opravdu překvapující. Když 88letý Brit v úterý večer instaloval na zahradě svého domu kameru s nočním viděním, rozhodně netušil, co bude následovat. Místo ježků a koček totiž kamera zachytila záhadnou postarší ženu.

BEZ KOMENTÁŘE: Záhadná stařenka se v noci procházela po soukromé zahradě

 
Článek

Dick Williams z vesnice Churchstoke na hranici Anglie a Walesu se několik posledních let baví tím, že natáčí noční život ve své zahradě. Poslední záznam ho ale skutečně překvapil. Ukazuje, že se mu kolem desáté večer procházela u domu záhadná osoba, která následně zmizela a už se neobjevila.

„Vyvedlo mě z míry, když jsem viděl tu nahrávku, stejně jako to překvapilo i mou ženu. Obvykle pozorujeme ježky a kočky, tentokrát to ale byla postarší žena. Kvůli úhlu, ve kterém byla kamera postavena, jsou bohužel vidět pouze její nohy. Mířila ke kůlně, pak ale zmizela z dohledu a v žádném záběru už se neukázala,“ svěřil Williams, který už 15 let žije v domě se svou manželkou Norou.

Policie nic nezjistila

Williams předal případ policii, ale vyšetřování, které probíhalo i v místních domovech důchodců, identitu ženy neodhalilo, jakoby se po ní slehla zem. Nikdo neví, co byla zač a co dělala ve Williamsově zahradě.

Foto: Profimedia.cz

Osmaosmdesátiletý Dick Williams poslední roky malou kamerou s nočním viděním natáčel ve své zahradě zvířata. Záhasná žena v záběru ho opravdu překvapila.

„Napadlo nás, že by to mohl být někdo náměsíčný nebo někdo z místního domu s pečovatelskou službou. Zmínili jsme se o tom také policii, ale ta na základě vyšetřování neodhalila, že by v některém místním domově důchodců někdo chyběl,“ dodal 88letý Brit.

„Jeden z místních obyvatel za námi přišel s tím, že je možná nějaká neznámá postarší žena v nouzi. Policie prozkoumala předložený kamerový záznam a provedla vyšetřování, ale bohužel bez výsledku. Nebyli jsme schopni ženu identifikovat,“ uvedl pro regionální deník Shropshire Star konstábl Huw Morgan z policie v regionu Dyfed-Powys.

Britovi nyní nezbývá než čekat, zda se na základě zveřejnění případu dotyčná žena nebo někdo z jejích blízkých neozve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám